Елегантно управление на екипи

На 9-ти февруари ще споделим начини за справяне със стреса и трудните ситуации в ежедневието на всеки, който работи в ИТ сектора.

Каним ви на второто събитие от поредицата ни “Успешни жени лидери в МенторМейт споделят” – серия от безплатни събития, в които доказали се жени лидери в МенторМейт ще споделят знания, примери и съвети, изведени от дългогодишния им професионален опит. Ще говорим по въпроси, които са важни за жените в технологичния сектор, и ще споделим с вас ценно know-how, което да подпомогне професионалното ви развитие в този бранш.

На 18 февруари ще си говорим на тема “Елегантно управление на екипи”, където Жени Кючукова, Director of Quality and Process в МенторМейт, ще разкаже за 10-годишния си опит в управлението на екипи. Тя ще сподели доказани тактики, с щипка хумор, за това как да гледаме по-позитивно на проблемите, които всъщност са най-големите възможности пред нас. 

Какво да очаквате:

  • Интерактивно онлайн събитие, по време на което ще имате възможност да участвате в дискусии, споделяте опит и повдигате въпроси
  • Полезни съвети, които можете да приложите в работата и ежедневието си
  • Нови контакти с други жени в технологичната индустрия
  • Доза вдъхновение в професионален план

Теми, които ще засегнем:

  • Как елегантно да убеждаваме и разговаряме с хората от екипа си
  • Как да зададем очакванията си, така че да постигнем целите на екипа
  • Как да делегираме задачи, които наистина да бъдат свършени ефективно
  • Как да използваме предизвикателствата в наша полза
  • Каква е забавната страна на лидерството

Събитието е безплатно, но регистрацията е задължителна.

*Линк към събитието ще получите преди събитието.

ЗА ЛЕКТОРА: Жени Кючукова, Director of Quality and Process

Жени е част от МенторМейт от 11 години, като през този период е участвала в над 30 различни проекта за клиенти от цял свят. Като Director of Quality and Process в компанията в момента отговаря за екип от 140 човека. 

Работата й включва решаване на предизвикателства, свързани с мотивацията на хората в екипа й, завършване на проекти на време или предотвратяване на трудности в общуването с клиенти. Друга част от отговорностите й е насочена към превенция на рискове, свързани с проекти, и оптимизация на процеси в компанията. Затова тя се старае да използва най-добрите методи, чрез които да достави високо качество и интуитивен софтуер за клиентите на МенторМейт.

В личния си живот е майка на 3-годишно момченце и търси баланса между отговорността в работата и свободното си време.